Πρόγραμμα Πρόσοψη: Ανακαίνιση όψης κτιρίου με επιδότηση έως 100%

Το πρόγραμμα «Πρόσοψη» αποτελεί μια συνεργασία μεταξύ του Δήμου Αθηναίων και του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας με σκοπό τη συντήρηση, αποκατάσταση και γενικότερα την αισθητική αναβάθμιση των προσόψεων των ιδιωτικών κτιρίων της Αθήνας.

Δικαιούχοι είναι όλοι οι ιδιοκτήτες κτιρίων (μονοκατοικίες, πολυκατοικίες και διατηρητέα κτίρια) με την προϋπόθεση ότι τα ακίνητα βρίσκονται εντός του Δήμου Αθηναίων.

Η επιδότηση που θα λάβουν οι δικαιούχοι ανέρχεται στο 100% , με το μέγιστο ποσό δαπάνης να ορίζεται στις 6.000€. Επιπλέον 35% επιδότηση δίνεται στα διατηρητέα κτίρια, αυξάνοντας το ποσό της μέγιστης δαπάνης στις 7.200€. Αξίζει επίσης να σημειωθεί πως επιδοτείται από το πρόγραμμα και η αμοιβή του μηχανικού-συμβούλου που θα αναλάβει το έργο στο ποσό των 400€.

Οι δαπάνες που καλύπτονται από την επιδότηση αφορούν σε όλο το φάσμα των εργασιών συντήρησης και βελτίωσης της εξωτερικής όψης ενός κτιρίου, π.χ. επισκευή στέγης, επισκευή και χρωματισμός εξωτερικών κουφωμάτων, φύτευση δέντρων κ.ά.

Ενημερωθείτε αναλυτικά για όλες τις δαπάνες που καλύπτει το πρόγραμμα και δείτε αν είστε ανάμεσα στους δικαιούχους, με τον ασφαλή τρόπο της NotiFund. Η NotiFund απαρτίζεται από μια εξειδικευμένη ομάδα συμβούλων σε θέματα χρηματοδοτικών προγραμμάτων. Επικοινωνήστε σήμερα κιόλας μαζί μας για να καταθέσετε άμεσα την αίτησή σας για το πρόγραμμα «Πρόσοψη».

Μοιραστείτε το:

Περισσότερα Άρθρα